Bassholmen til Hjältön


Endnu en fremragende sommerdag med klart vejr. Jeg sejler af sted gennem Strömmarne, hvor det er en fordel af zoome helt ind på søkortet. Det ér meget strøm, og det er kombineret med ret vanskelige afmærkninger. Så man må være skarp og holdt godt øje med at med passeret mærkerne på ret side.

Det var planen at lægge for for anker i en bugt på Hjältöns sydøstlige side. Det meste af trafikken rundt om Orust passerer lige forbi, så det er ikke svært at finde.IMG_2154

Der er meget stejlt fra stranden og meget dybt i bugten og det lykkedes mig faktisk at trække båden så tæt på land, at jeg kunne vade i land fra hækken.

Jeg var helt alene, og det er vist usædvanligt om sommeren. Har læst at stedet er ret populært. Lidt væk fra stranden byder man endda på lokummer og bålsteder, og naturen er generelt ret spændende. Se video her.På stranden

Desværre var der lidt mange brandmænd i vandet. Dem havde jeg ellers ikke set mange af, og de skulle jo netop dukke op her, hvor jeg havde tænkt at svømme og bade fra båden.

 

Vinden var svag og lagde sig helt ud på aftenen, og så var her godt nok stille – meget stille. Her fik man virkelig følelsen af at være alene. Til gengæld var der nattero.

Skriv et svar